Slabeste

sâmbătă, 3 august 2013

Cum slabesti pe timp de vara

         Cu totii in aceasta perioada mai ales dorim sa scapam de kilogramele in plus si sa aratam cat mai bine, asi aici ma refer indeosebi la doamne si domnisoare. De aceea este bine sa urmati cateva sfaturi si sa va ganditi si la siluieta dumneavoastra chiar daca pe durata concediului sunteti tentat sa consumati mai multe alimente decat de obicei, si mai ales pe cele interzise in cazul in care aveti probleme cu greutatea.

        Astfel pentru inceput, daca si dumneavoastra va intrebati cum slabesti pe timp de vara, este foarte important sa evitati produsele de tip fast-food de pe la mare, deoarece pe langa faptul ca nu sunt sanatoase, acestea ne pot face sa luam si cateva kilograme in plus. Si nu ne dorim asta deloc, mai ales atunci cand suntem in costum de baie la plaja, iar corpul nostru nu arata asa cum ne-am dori.

        Apoi este de preferat sa evitati si bauturile acidulate, si sa consumati pe cele naturale, deoarece primele pe langa faptul ca produc balonari ne pot face sa punem si cateva kilograme in plus datorita depunerii de tesuturi adipoase, de care vom scapa destul de greu.

        Deci trebuie sa evitati aceste produse in cazul in care doriti sa aratati impecabil la mare, si barbatii sa intoarca capul dupa dumneavoastra, iar in cazul in care sunteti barbat, femeile sa fie impresionate de aspectul corpului dumneavoastra.

        SUCCES!!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu