Slabeste

miercuri, 7 august 2013

Cure de slabire eficiente

          Cu siguranta multe doamne si domnisoare cauta informatii si detalii despre cure de slabire eficiente si in cazul lor, deoarece pana in acest moment nu au gasit modalitatea pentru a elimina kilogramele excedentare. Pentru a scapa de kilogramele in plus in primul rand trebuie sa fiti constienti de faptul ca aveti nevoie de o dieta ceva mai restrictiva, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va infometati si sa nu consumati unele alimente necesare pentru sanatatea noastra.

        Apoi trebuie sa tineti cont de faptul ca este absolut necesar sa consumati cantitatea de apa indicata pentru noi mai ales pe timp de vara, si aceasta este de ninim 2 litri de apa pe zi. Deoarece apa ne ajuta sa scapam de elementele ce duc la ingrasare deoarece are efecte depurative. In continuare trebuie sa stiti ca este necesar sa faceti si pun sport in fiecare zi, dar daca acest lucru nu este posibil, macar odata la doua zile. Puteti face plimbari prin parc, puteti merge cu bicicleta, puteti merge la innot, si alte activitati de acest gen.

       Un alt aspect la fel de important in cazul in care doriti sa aveti si dumneavoastra parte de cure de slabire esficiente este faptul ca trebuie ca ultima masa pe care o luati in timpul unei zile sa nu fie mai tarziu de ora 18. Sau daca nu reusiti sa respectati aceasta ora este absolut necesar ca ultima masa sa fie luata cu cel putin doua ore inainte de a merge la somn, pentru a nu risca ca alimentele consumate la cina sa se depuna ca grasimi, deoarece atunci cand dormim suntem mult mai expusi la acest pericol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu