Slabeste

sâmbătă, 10 august 2013

Dieta de slabire Dukan

          Cu toate ca are ceva timp de cand a fost lansata despre dieta de slabire Dukan se paote spune ca a fost mereu in prim plan in tot acest timp si multe persoane din randul celor ce se lupta cu greutatea excesiva cauta detalii despre cele patru trepte ale acestei diete atat de eficiente.

          Dupa cum spuneam dieta de slabire Dukan este cat se poate de eficienta, dar un punct slab al acesteia ar fi faptul ca se desfasoara pe o perioada indelungata de timp si mai exact pe durata intregii vieti. In plus in primele doua etape se poate spune despre ea ca este si ceva mai restrictiva in ceea ce priveste alimentele ce trebuie consumate. Spuneam ca se intinde pe durata intregii vieti deoarece la ultima etapa este prevazuta mentinerea greutatii dupa incheierea curei, ceea ce inseman ca trebuie sa evitati unele alimente in cazul in care nu doriti sa intervina efectul de yoyo, iar kilogramele pierdute sa se reintoarca inapoi, sau poate chiar mai multe decat aveati inaine de a va apuca de cura de slabire Dukan.



        Trebuie sa urmati intocmai cele patru etape din dieta lui Dukan in cazul in care doriti sa aveti rezultatele cele mai bune si sa slabiti precum spune celebrul doctor, Pierre Dukan. Multe persoane spun ca este eficienta mai ales din cele ce au urmat dieta peste hotare insa ramane l aprecierea dumneavoastra sa v convingeti de puterea ei de slabire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu