Slabeste

sâmbătă, 3 august 2013

Kilogramele in plus

           Cu siguranta kilogramele in plus sunt o bataie de cap pentru multe persoane ce incearca tot felul de diete pentru a le elimina, dar nu se bucura de prea mare succes. Este important in aceasta privinta sa aveti o dieta cat se poate de echilibrata si sa nu faceti excese de nici un fel. Este permis la o anumita perioada sa consumati allimentele preferate dar in cantitati mult mai reduse decat cele consumate inainte.

          Totodata trebuie sa sa tineti cont si de faptul ca este necesar sa aveti parte de o activitate fizica, oricare ar fi aceasta, macar odata la doua zile. Astfel te poti plimba prin parc, poti face diverse alergari alaturi de o prietena sau de un prieten cu aceeasi problema. Apoi poti practica si innotul, dar si alte activitati de acest gen pentru a elimina odata pentru totdeauna kilogramele excesive.

         Deci trebuie sa tineti cont de faptul ca nu puteti scapa de kilogramele in plus daca nu depuneti nici un efort in aceasta privinta. Trebuie ca dieta dumneavoastra sa fie ceva mai restrictiva decat de obicei, si sa va bazati pe un program de slabire, pus la punct impreuna cu nutritionistul dumneavoastra, pentru a nu risca sa apara ulterior problemele de sanatate.

         Sper ca v-au fost utile aceste sfaturi si va astept cu pareri si detalii despre o slabire eficienta in cazul in care ati avut probleme cu kilogramele in plus, dar ati reusit sa scapati de acestea.

        Va asteptam!!!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu