Slabeste

marți, 4 decembrie 2012

Produse de slabit recomandate de Dr. Oz

In acest aarticol vom vorbi despre produsele de slabit recomandate de Dr. Oz, acest doctor care si-a castigat celebritatea prin metodele lui inovatoare impotriva grasimii in plus. Astfel daca urmezi aceste sfaturi poti slabi fara sa apelezi la niste diete foarte restrictive care iti pot afecta sanatatea. In continuare va vom prezenta astfel produsele pentru slabit recomandate de celebrul doctor. In primul rand trebuie sa consumati ceai de salvie, deaorece acesta este recunoscut pentru beneficiile sale pentru sanatate si pentru accelerarea metabolismului.

Astfel daca ai un metabolism lenes poti apela la acest cea pentru ca procesul de slabire sa decurga mai usor. Aceste frunze de salvie contin uleiuri bogate in esente benefice pentru buna functionare a organismului precum tuya,  flavonoizi, sau tanin. Doctorul recomanda astfel sa se consume cate o cana cu acest ceai in fiecare zi la prima ora. Apoi recomanda acidul alfa lipoic care actioneaza asupra grasimilor din organism pe care le diminueaza in cel mai eficient mod. Pentru ca mai apoi sa ajute la reducerea unor complicatii aparute din cauza diabetului si poate elimina eficient unele pericole ce ne pot afecta sanatatea.

Mai puteti consuma in cazul in care va luptati cu kilogramele in plus si doriti sa o faceti intr-un mod cat se poate de sanatos un extract de ciuperci care actioneaza pentru a inhiba pofta de mancare. Deci vei consuma mai putine alimente ceea ce nu poate duce decat la un proces de slabire cat se poate de eficient in cel mai scurt timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu