Slabeste

joi, 17 mai 2012

Cum slabesc sanatos?

Vom incerca in acest articol sa venim cu un raspuns la aceasta intrebare, pe care tot mai multi din cei cu probleme de greutate il cauta. Astfel un prim raspuns la intrebarea Cum slabesc sanatos? poate fi: sa ai parte in fiecare zi de sport, si sa practici o activitate fizica de cel putin un sfert de ora in fiecare zi. Cu totii stim cate beneficii are sportul asupra sanatatii noastre si asupra unui proces de slabire cat mai sanatos. Astfel faceti sport in fiecare zi, mergeti la inot, mergeti pe jos, iesiti la o plimbare, mergeti in parc, mergeti cu bicicleta, etc. Apoi trebuie sa va bazati pentru a slabi sanatos pe o alimentatie corecta si sanatoasa. Referitor la carne este indicat sa consumati carne doar carne slaba, de vita sau de pui, iar in cazul puiului trebuie sa fie indepartata pielea deoarece aici se aduna cea mai mare cantitate de grasime.

Apoi mai puteti consuma peste, fiind util in cadrul unui program de slabire. Iar referitor la legume, pentru un slabit cat mai sanatos si mai eficient trebuie sa evitati legumele precum cartofii, lintea, mazarea, fasolea, porumbul, etc. Trebuie sa le consumati pe celelalte, cum ar fi rosiile, castravetii, telina, ceapa, si tot felul de verdeturi, Puteti consuma pentru un slabit cat mai sanatos si fructe, dar exista si printre acestea cateva ce pot duce la ingrasare.

Astfel trebuie sa evitati consumul de banane, struguri si cirese, deoarece se spune ca acestea pot duce la ingrasare. Daca doriti sa beti ceva pe timpul unei cure de slabire, cel maiindicat este sa consumati ceai sau cafea fara a le indulci. Acestea pot fi cateva raspunsuri la intrebarea Cum slabesc sanatos? si poti urma o cura de slabire urmand aceste sfaturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu