Slabeste

joi, 17 mai 2012

Dieta Dukan avantaje si dezavantaje


In cele ce urmeaza va vom prezenta Dieta Dukan avantaje si dezajantaje. Referitor la meniul zilnic va putem spune despre aceasta dieta ca la micul dejun trebuie sa consumati cafea sau ceai dar fara a le indulci, apoi doua iaurturi mici degresate, pe care le puteti inlocui du 200 de grame de branza. Si tot la micul dejun puteti consuma o felie de piept de curcan sau sunca de curcan, sau un ou fiert. La gustearea dintre micul dejun si pranz puteti consuma uniaurt degresat sau 100 de grame de branza. Apoi la masa de pranz puteti manca peste la cuptor saui piept de pui preparat la gratar. Ca si gustare intre pranz si cina puteti de asemenea consuma un iaurt degresat sau 100 de grame de branza proaspata. Ir cina ca consta in ficatei de pui sau un ou fiert tare, si un iaurt.
Acum vom vorbi despre dieta Dukan avantaje si dezavantaje, iar despre avantaje va putem spune, ca presupun o slabire rapida, in faza de atac, nu trebuie sa va temeti de aparitia efectului de yo-yo. Si un alt avantaj ar fi ca in ultima faza cea care va dura tot restul vietii veti putea consuma dulciuri si alte alimente interzise.
Si acum referitor la dezavantaje, in prima faza a dietei datorita lipsei fibrelor, poate aparea constipatia, si tot acum se poate produce o pierdere a vitaminelor din organism. Asta deoarece in meniul zilnic nu sunt prezente fructele si legumele. Totodata poate aparea senzatia de oboseala, prin lipsa carbohidratilor din meniu, si poate creste nivelul colesterolului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu