Slabeste

sâmbătă, 3 august 2013

Ce trebuie sa mananc vara pentru a slabi

           Cu siguranta multe persoane se intreaba ce trebuie sa mananc vara pentru a slabi si pentru asta in cele ce urmeaza vom incerca sa va aducem la cunostinta unele sfaturi si indrumari in ceea ce priveste o dieta de vara pentru slabit si ce alimente trebuie consumate in aceasta perioada.

           Dupa cum stiti vara este anotimpul fructelor si a legumelor si pentru asta este necesar ca dieta de vara sa se bazeze in special pe aceste elemente. Trebuie sa consumati cat mai multe salate si sa evitati pe cat posibil consumul de carne, mai ales cea grasa. Totodata este indicat sa evitati si consumul excesiv de cafea si de substante bahice.

          Apoi trebuie sa luati in considerare faptul ca este necesar sa aveti trei mese pe zi bazate pe legume si salate, dar si fructele ce nu trebuie evitate.Acestea pot fi consumate si intre mese, in cazul in care simtiti nevoie sa consumati ceva. Oricum in cazul in care doriti sa slabiti pe timp de vara este necesar sa evitati consumul de paine mai ales dupa ora 18. Indicat mai este daca nu va puteti abtine sa consumati alimente dupa aceasta ora, sa luati ultima masa cu cel putin doua ore inainte de a merge la somn. Si asta deoarece grasimile se vor depune mult mai accentuat pe timp de noapte atunci cand nu depunem nici un efort.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu