Slabeste

duminică, 11 august 2013

Dieta Dukan faza 1

         Dieta Dukan faza 1 mai poarta denumirea si de etapa Atac in care veti incepe sa renuntati la toate obiceiurile proaste care v-au facut sa luati in greutate. Aceasta faza se intinde pe o perioada proportionala cu numaruld e kilograme de care doriti sa scapati, devarsta dumneavoastra, de numarul de sarcini pe care le-ati avut daca este cazul, si nu in ultimul rand de numarul de diete pe care le-ati tinut anterior. Acest aspect din urma este foarte important deoarece cu cat am incercat mai multe diete de slabit cu atat corpul nostru va respinge mai mult o noua cura de slabire, deci ne va fi ceva mai greu.

          Este indicat sa va faceti un test ce se poate gasi si pe internet sa vedeti pe ce perioada trebuie sa se intinda aceasta faza in cazul dumneavoastra, si este absolut indicat sa respectati perioada, si sa nu o depasiti in cazul in care nu doriti sa aveti probeleme de sanatate datorata acestui regim Dukan.



           In aceasta etapa nu trebuie sa va asteptati la cine stie ce reazultate deoarece acum mai mult va veti acomoda cu ceea ce va urma si va veti pregati pentru etapele urmatoare, aici veti renunta la alimentele ce provoaca ingrasarea pe care trebuie sa le eliminati din meniul dumneavoastra zilnic.Odata cu inceperea celei de-a doua etape veti incepe sa slabiti propriu zis si sa eliminati depunerile de grasimi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu