Slabeste

vineri, 9 august 2013

Dieta Andreea Marin

            De curand a aparut pe internet si prim mass-media si dieta Andreea Marin, prin care celebritatea a reusit sa isi mentina tot timpul silueta perfecta si a decis sa ne dezvaluie si noua din secretele sale in ceea ce priveste un corp perfect. Ca toti oamenii in moment de impas si de stres suntem predispusi sa luam in greutate, iar Andreea Marin nu a fost lipsita in ultima vreme de stres mai ales in preajma divortului ei de Stefan Banica Jr., astfel ca a luat si ea cateva kilograme in plus.

           Insa fosta prezentatoare de la surprize este increzatoare ca cu ajutorul unei diete va reusi sa revina la silueta recunoscuta de toata lumea, si se poate adauga asta si-a propus in perioada imediat urmatoare. De curand a postat si pe contrul ei de facebook, o povestioara, in care ne prezinta dieta ei, si unde precizeaza ca a reusit sa scape de acele cateva kilograme pe care le-a luat in preajma problemei cu divortul.



         Astfel sa nu mai lungim vorba ea a povestit ca a reusit sa scape de cele cateva kilograme luate in aceasta perioada, cu ajutorul unei cure de detoxifiere, a facut yoga, pilates, si nu in ultimul rand gimnastica in apa, si nelipsitele masaj zilnice.

        Puteti urma si dumneavoastra aceasta dieta Andreea Marin in cazul in care aveti probleme cu kilogramele in plus, dar nu ati gasit solutia pana acum.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu