Slabeste

luni, 12 august 2013

Produse naturale pentru Slabire eficienta

               Toata lumea doreste sa piarda acele kilograme enervante cat mai repede cu putinta. O dieta cere insa timp. Daca reducem brusc numarul caloriilor, organismul se va simti in pericol si va incepe sa stocheze grasime. Asta inseamna ca si cea mai mica abatere va fi depozitata imediat. Lucrurile trebuie sa se petreaca gradual, trebuie sa ii acordam organismului timpul necesar ca sa se poata adapta la noul regim. Desi schimbarile vor aparea mai lent, totusi rezultatele vor fi de lunga durata si nu va trebui sa te infometezi cateva saptamani in plus doar fiindca te-ai grabit. Asa ca profitati din plin de piasa din apropiere si delectati-va cu salate. Mare atentie la sosuri: de multe ori sosurile pot aduce mai multe calorii decat am crede. inlocuiti-le cu putin ulei de masline extravirgin foarte sanatos si mai ales gustos.

             O abordare frecventa a controlului greutatii este optiunea de dieta sau sport, in functie de preferintele fiecaruia. Mai mult decat atat, circula zvonul ca un abdomen plat poate fi obtinut doar prin nutritia saraca in calorii, nu prin fitness. Daca nu ai intoleranta la gluten, o modalitate mai buna de a consuma echilibrat aceasta substanta este sa consumi mai des cereale integrale si proteine slabe, eliminand mai degraba carbohidratii rai din produsele fast food sau cele de patiserie. De aceea, un program de slabit cu adevarat eficient are nevoie, fara exceptie, de sport si dieta deopotriva. Ceea ce mananci conteaza mai mult decat momentul zilei in care o faci. Te roade stomacul la ora 22?



            Fa-ti o gustare usoara cu lapte degresat, cereale integrale si afine. Vei dormi ca un bebelus si nu te vei ingrasa, garantat!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu